Ervaar de kracht van loslaten

Geweldig dat je even de tijd neemt om ruimte te scheppen voor jezelf en los te laten

 

Loslaten is zo’n woord wat we vaak gebruiken. ‘Laat het toch los’, of tegen iemand anders, ‘jôh probeer het los te laten’. Maar met de eenvoud waar we die woorden mee uitspreken, zo ingewikkeld is het af en toe. Hoe harder we soms iets proberen los te laten. Hoe harder het soms aan ons ‘kleeft’.

Alsof iets van binnen je roept

Zo zijn er ook bepaalde gedachten, emoties, pijn en verdriet. Herken jij dat ook? Dat het ineens zomaar uit het niets boven komt borrelen? Iets waar je een hele tijd niet meer aan gedacht hebt en hup ineens is het er weer. Waarvan je mogelijk dacht dat het nu écht wel klaar zou zijn….maar kennelijk is er toch nog iets wat nog een keer gevoeld, gehoord of gezien wil worden. Alsof iets je van binnen roept om nog een keer naar te kijken.

Deze meditatie is voor jou!

Ik (hoe moeilijk soms ook) probeer die opborrelde zaken nog eens een keer te bekijken. Achteraf weet ik altijd weer waarom dat nodig was. Ik maak daarbij vaak gebruik van deze meditatie. En die meditatie wil ik jou geven, omdat het helpt! Het enige wat je hoeft te doen is lekker 15 minuten tijd voor jezelf te nemen en te luisteren:-)

Ik heb hem daarom voor jou opgenomen, klik op de onderstaande foto en dan kan je hem gratis beluisteren!

Een paar tips voordat je begint:

> Ga ontspannen zitten of liggen en zorg dat niet gestoord kunt worden

> Je kunt de meditatie op elk moment van de dag doen

> Je kunt de meditatie iedere keer als je iets wilt loslaten opnieuw beluisteren

Pin It on Pinterest

Share This