De vakantie is voorbij. De kinderen zijn weer naar school, jij bent weer aan de studie, bent aan het werk bij een werkgever of in je eigen bedrijf. Je bent weer in je ‘normale’ ritme.

Was het voor jou ook zo moeilijk om weer in je normale ritme te komen? Het duurde bij mij echt een hele tijd om dat ritme weer op te pakken.

Ik had zoveel plannen!

Een belangrijke reden daarvoor was dat ik nogal ‘teleurgesteld’ was over mijzelf. Gefrustreerd is zelfs een betere uitleg. Ik had heel veel plannen om uit te voeren ín de vakantie en had het plan voor ná de vakantie al helemaal klaar liggen.

Maar in mijn vakantie wilde ik alleen maar afstand nemen van al die zaken die ik met mijzelf had afgesproken. Ik had tijd nodig om af te stemmen in plaats van dingen te doen. Niets mis mee….ik maakte een nieuwe afspraak met mijzelf, na de vakantie, dan ga ik gewoon mijn plan uit voeren!

Laat maar zitten dan…

Ook na de vakantie bleef het liggen…ik kon de eerste stap niet maken omdat ik het veel en veel te groot had gemaakt. Ik had geen overzicht meer en wist daardoor niet waar ik moest beginnen.

Een enorme valkuil is dan om het er maar helemaal bij te laten (zitten)…ach, zie je wel? Ik wil van alles maar….dat gaat toch niet lukken, ik kan het niet, ik durf het niet enz. enz. tot je tegen jezelf gaat zeggen: ‘ik ben…..(vul maar in) die ken jij vast wel…maarrr er is hoop! Dit zijn allemaal belemmerende gedachten en patronen zie ontstaan zijn in het verleden.

Hoe is dat bij jou?

Waarvan dacht jij; ‘na de vakantie dan….:

  • Ga ik beginnen met…
  • Of stoppen met…

Waar verlang jij naar, wat mis jij?

Wat is dat wat jou al zo lang roept in je hart maar wat je steeds maar weer tot zwijgen brengt omdat je….

  • Bang bent om te falen
  • Bang bent om succes te hebben
  • Bang bent dat het toch niet gaat lukken
  • Bang bent dat je het verkeerd ziet
  • Bang bent voor de reacties van andere mensen (jaja, wees maar eens eerlijk)

Herken je een van deze zinnen?

Of misschien wel meerdere? Ze zijn er en je kán ze niet negeren. Ondertussen kom je geen stap en voelt het waarschijnlijk alsof je helemaal vast zit. Geen kant meer op kan.

Hoe dat wel?

Door deze gedachten en patronen te herkennen en te leren waar, hoe en waarom ze zijn ontstaan. Zodra je dat door hebt, zodra je dat ziet bij jou, dan komt er ruimte. In die ruimte kan je anders leren denken en handelen. Pas dan kan jij kiezen voor dat waar jij zo naar verlangt in je leven.

Want wees eens eerlijk, in je hart weet je toch al heel lang wat jij wilt??

Die patronen en gedachten zijn ongelooflijk sterk. In je eentje is het heel moeilijk om dat te leren zien. Daarom ben ik er, ik ben er om samen met jou mee te kijken naar wat, hoe en waarom die patronen er zijn. En nog veel belangrijker! Hoe het anders kan!

Ik ben er om jou te helpen herinneren wat er in je hart leeft, om je herinneren wie je bent.

Daarom heb ik nu een speciale aanbieding: Het Brons Traject waar je in 3 gesprekken binnen 6 weken super helder krijgt welke stappen jij wilt gaan nemen en hoe je dat verder gaat brengen in je leven!

In de onderstaande video vertel ik mijn verhaal:-)

Ik ben heel benieuwd of je dit in jezelf herkent. Ik lees heel graag je reactie onder aan deze pagina!

Alles wat ik doe bij Bureaureuvers is erop gericht om jou te helpen hoe je trouw kan zijn aan jezelf. Kiezen is daarin natuurlijk een van de belangrijkste zaken. Daarom creëer ik nu een training: ‘Expeditie Krachtig Leren Kiezen’ een 3 delige video serie die ik jou als eerste wil toesturen. Om daarvoor in aanmerking te komen hoef je alleen maar heel kort 3 vragen te beantwoorden:

# 3 onderzoeksvragen

Alvast, heel erg bedankt alvast voor het invullen!

Als je merkt dat het moeilijk voor jou is om in contact met jezelf te zijn, jezelf te accepteren en het leven te leiden wat jij graag wilt, ben je altijd welkom voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Pin It on Pinterest

Share This