Realiseer je dat je zélf in staat bent leiding aan je leven te geven!

Zodat je weer in vrijheid kan kiezen voor wat jij écht belangrijk vind.

Door eigen ervaring weet ik wat er nodig is 

Ik, Ingrid weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om te kiezen voor de dingen in het leven die écht belangrijk zijn. De buitenwereld met werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen leken altijd zo urgent en belangrijk dat juist de zaken die écht van waarde waren voor mij, daarvan de dupe werden. Daarmee was ik niet trouw aan mijzelf.

Als je niet trouw ben aan jezelf dan heeft dat behoorlijke gevolgen, zoals bijvoorbeeld een burn out. De meeste mensen die ik begeleid middels coaching,  geloven niet meer in zichzelf. Omdat ik weet hoe moeilijk die weg terug naar jezelf is, ben ik uitermate deskundig, juist in dit gebied. Wij zijn namelijk geboren om echt en authentiek te zijn en dat wil ik zoveel mogelijk mensen laten inzien, leren en in begeleiden.

Sinds 2008 heb meer dan 100 mensen begeleid met zeer goede resultaten als gevolg. Stuk voor stuk hebben ze geleerd dat ze zelf iets teweeg kunnen brengen in hun leven, dat ze leiding aan zichzelf kunnen geven én dat ze daar zelf verantwoordelijk voor zijn. Op dat moment ben je trouw aan jezelf.

Hoe trouw ben jij aan jezelf?

Ben je misschien bang of vermoed je dat je een burn-out hebt?

Word je overvallen door alle verantwoordelijkheden en verplichtingen?

Voel je een voortdurende onrust, wil je van alles, maar komt het er niet van?

Overvallen emoties je zomaar ineens of voel je juist helemaal niets?

Mis je liefde voor jezelf en heb je een gebrek aan zelfvertrouwen?

Het is jouw geboorterecht om:

N

Zelf te bepalen waar je je druk voor en over wilt maken

N

Jouw unieke en authentieke mogelijkheden te ontdekken en te leven

N

Je niet te laten leiden door wat de omstandigheden van je vragen

N

Je gevoelens en je gedachten te kennen en te sturen zoals jij dat wilt

N

Jezelf te vertrouwen, lief te hebben en trouw te zijn

“Een leven leiden zoals jij dat wilt is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou!”

Stel je eens voor

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je werkelijke verbinding met jezelf en de mensen om je heen zou hebben. Wanneer je weer in contact bent met jouw innerlijke kracht en ‘wil’ zodat je verantwoordelijkheid kan nemen en keuzes van binnenin kunt maken. In plaats van jezelf de hele tijd aan te passen omdat je bang bent voor….Je leert grenzen te stellen en deze te bewaken omdat je gaat zien waarom dit altijd zo moeilijk voor je is geweest. Alleen dan komt er ruimte om je talenten en mogelijkheden te benutten voor iets dat er echt toe doet! Je zal:

N

Je weer energiek en levendig gaan voelen

N

Ervaren dat alles om jou heen mee verandert

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze trouw aan zichzelf kunnen zijn en bij te staan op de weg naar innerlijke vrijheid. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer gelukkige mensen, hoe beter voor de wereld waar we in leven.

Jij kan zoveel meer dan je denkt!

In ons allemaal zit een onveranderlijke kern. Dat zijn we vaak vergeten gedurende ons leven, we verliezen het contact daarmee. Het leven bruist niet meer, je geniet niet meer, je weet niet meer wie je bent. Ik heb dat ook meegemaakt. Je gaat door totdat…. De sleutel om te veranderen is weer in contact te komen met dat onveranderlijke gevoel over wie je bent, waar je naar toe gaat en wat je belangrijk vind.

Echte verandering loopt van binnen naar buiten, eerst jezelf en dan de buitenwereld. Dat betekent dat je altijd eerst bij jezelf moet beginnen. Wat zijn bijvoorbeeld je diepste overtuigingen, wat is je karakter en wat zijn je motieven.

Voor verandering hebben we te maken met natuurlijke grondregels zoals in de natuur. Je moet eerst de grond bewerken, dan moet er gezaaid worden, dan is er mest, water en zonlicht nodig. We moeten het onkruid wieden en de plantjes blijven verzorgen. Als we daar een aantal maanden consequent aandacht aan blijven geven dan zullen we uiteindelijk het resultaat zien.

De trajecten die je bij mij volgt zijn op dit basis principe gebouwd. Simpel omdat het zo werkt! Er is namelijk geen kant en klare snelle oplossing. Toch zal je al na het eerste gesprek een verschil merken in jezelf en dat is het begin van de mooiste zoektocht in je leven. Geef jezelf de ruimte om je bewust te worden van die kern in jou en gun het jezelf om daarin hulp te vragen.

Waarom kiezen voor Bureau Reuvers?

Door mijn eigen zoektocht ben ik vooral gaan zien en ervaren wat niet werkt, maar vooral wat wél werkt. Zo werd het steeds helderder wat de kern van veel problemen is; het contact met jezelf kwijt zijn en daarmee je zelfvertrouwen.

Telkens ging ik dieper op zoek naar die kern en steeds kwam ik dichterbij. Inmiddels ben ik Bachelor opgeleid in Psychosynthese. Een beproefde methode waarin ik heb geleerd hoe ik jou bij kan staan om weer in contact te komen met jouw authentieke zelf.

Als je door mij begeleid wordt volgen we een plan dat we samen maken, met een duidelijke structuur. Alle omwegen die niet nodig zijn, nemen we dan ook niet. We gaan daarbij uit van jouw talenten en mogelijkheden en niet van je zogenaamde ‘zwaktes’.

Wil jij leren hoe je authentiek kan leven en expressie kan geven aan jouw unieke kwaliteiten?

Silver Prime Coaching Traject

3

Duur van 3 maanden

3

5 individuele live sessies van anderhalf uur

3

5 keer e-mail check up

3

Persoonlijk plan helemaal op maat gemaakt om jouw doel te behalen

3

Oefeningen voor tussen de gesprekken in (daar waar het echte werk is)

3

Gratis Intake gesprek live of via skype 3 kwartier t.w.v. € 45,-

E

Investering € 549,-

* Als je ervoor gaat, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

** Je kan ook in termijnen betalen

Gold Intensive Coaching Traject

3

Duur van 6 maanden

3

10 Individuele live sessies van anderhalf uur

3

10 keer e-mail check up

3

Persoonlijk plan helemaal op maat gemaakt om jouw doel te behalen

3

Oefeningen voor tussen de gesprekken door (daar waar het echte werk is)

3

Gratis Intake gesprek live of via skype 3 kwartier t.w.v. € 45,-

3

Bonus: Gratis extra Skype sessie van 1 uur t.w.v. € 95,-

E

Investering € 949,-

Als je ervoor gaat, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

“In ieder van ons zit een kern waar we niet zijn gekwetst, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven” -Pierro Ferrucci.

1. Waarom en voor wie

Ik heb de afgelopen jaren tientallen voorbeelden gezien van geweldige leuke en getalenteerde mensen die het niet aandurfden of niet aankonden om voor zichzelf te kiezen. En hoe langer deze mensen daarmee wachtten hoe vervelender het werd. Uiteindelijk leidden bijna alle manieren waarop je jezelf voorbijloopt of niet trouw en serieus bent aan jezelf tot dingen als:

N

Oververmoeiheid, stress en burn-out

N

Fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijnen of darmproblemen

N

Relatieproblemen

2. Wat is Psychosynthese

Psychosynthese is een holistische, transpersoonlijke psychologie. Het is een methode voor mensen die niet langer ‘slaaf’ willen zijn van hun eigen gevoelens, gedachten en andere uitwendige invloeden, maar meester willen zijn over hun eigen leven. Transpersoonlijk betekent verder kijken dan het persoonlijke, we hebben allemaal een onveranderlijke kern.

Voor maximaal effect gebruiken we in Psychosynthese veel verschillende methoden en technieken. Zoals geleide visualisaties, sub-persoonlijkheden, gestalt-technieken, creativiteit, ontwikkeling van de intuïtie, ideaal modellen, ontwikkelen van de wil en nog veel meer. De nadruk ligt op een continu proces van groei voor een evenwichtiger leven.

3. Hoe werkt Authenticiteit coaching?

Ik kijk niet zozeer naar je problemen en je verleden, maar naar wie je bent als mens en wat jouw verhaal is. Wat wil je niet meer en wat wil je juist wél en hoe je kan je dat realiseren. Misschien komt het verleden aan de orde maar dat is zeker geen uitgangspunt.

Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en weer de leiding over je eigen leven kan nemen. Dat je daar zelf niet uitkomt is verklaarbaar, de oplossing ligt in een dieper (on)bewustzijn. Ik heb mij gespecialiseerd om jou daar een liefdevolle wijze kennis mee te laten maken.

“Realiseer je dat jij zelf die eerste belangrijkste stap kan zetten”

Wat kan je verwachten? De stappen die we gaan volgen

Stap 1:

Kennismaken

We starten met een intakegesprek, waarin we kennismaken en onderzoeken of je op de juiste plek bent bij mij. Een intake gesprek duurt maximaal een uur en kost € 45,= maar als hier een traject op volgt, dan worden deze kosten niet gerekend.

Stap 2:

Onderzoek

We beginnen met het einde voor ogen en onderzoeken samen waar je heen wilt en wat je doel is. Ook al heb je nu nog idee welk dat doel is, daar gaan we samen achter komen. We onderzoeken ook de rode draad in jouw leven en waardoor sommige zaken zijn zoals ze zijn. Die doelen gaan we beschrijven in een plan wat onze landkaart zal worden tijdens het traject.

Stap 3:

Herkenning

In deze stap gaan we jouw patronen en overtuigingen onderzoeken en ga jij kennis maken met de (onbewuste) rollen die je speelt in het dagelijkse leven, zoals de harde werker, de criticus, de perfectionist ect. Ook ga je kennis maken met (onbewuste) rollen die je ooit diep hebt weggestopt maar waar heel veel van jouw potentie in aanwezig is. Door herkenning komt onmiddellijk al het proces van groei en verandering op gang en leer je die rollen, bewust in te zetten zodat ze vóór jou gaan werken.

Stap 4:

Acceptatie

We onderzoeken in deze stap op een dieper niveau waardoor bepaalde patronen en rollen zijn ontstaan en waarom sommige zo hardnekkig blijven voortbestaan. In deze stap leer je diepere gevoelens herkennen en langzaam te accepteren.

Stap 5:

Verbinding

Daarna begint de fase van verbinding maken met jouw kwaliteiten zoals kracht, vertrouwen, mildheid, schoonheid etc. Je oefent met anders leren kijken en hoe je langzaam de regie over jouw leven kan nemen.

Stap 6:

Synthese

In de laatste fase heb je een ander beeld van jezelf en leer je hoe je daar trouw aan kan zijn en blijven. Je zal meer ontspanning ervaren in je lijf en in je hoofd. Je ervaart meer zelfvertrouwen omdat je zelfsturend en zelfoplossend vermogen is toegenomen. Dat geeft een energiek en tegelijkertijd ontspannen gevoel zodat je weer kan genieten van het hier en nu.

“Je kunt hard werken om hoger op de ladder te komen om aan het einde van je leven te ontdekken dat de ladder tegen de verkeerde muur staat.”

N

Geen wachtlijst,

het eerste gesprek zal binnen 5 werkdagen plaatsvinden.

N

De gesprekken

vinden plaats op afspraak 5 keer binnen 3 maanden of 10 keer binnen 6 maanden.

N

We plannen

die data in op voor jou geschikte momenten.

N

De e-mail check up

valt in het midden tussen de gesprekken en kan je thuis in je eigen tijd mee aan de slag.

N

De betaling

loopt via Ideal en daar krijg je natuurlijk een factuur voor.

N

Kom je met de auto

is er ruim plaats om je auto te parkeren

N

Met het openbaar vervoer

ben je er binnen 3 minuten lopen.

N

De praktijk

is aan de Schoterlandsweg 52 in Oudeschoot. Een prachtige rustige plek tegenover de bossen.

Aanbevelingen

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de prettige wijze waarop je me hebt bijgestaan in een periode waarin ik moeilijke keuzes moest maken. Het beste compliment wat ik je waarschijnlijk kan geven is dat je zo gewoon bent. Voor mij was dit belangrijk omdat het me weinig moeite kostte om mijn gevoelens met je te delen. Vooraf had ik niet kunnen denken dat ik hierin zo makkelijk kon slagen. Voor mij is je manier van werken het beste als volgt te omschrijven: Je bent zo innemend bezig dat ik bijna vergeet dat je een professional bent, maar dat ben je wel!
Ik zit weer op het spoor en weet nu in welke bochten ik moet opletten dat ik niet ontspoor.

Jan Pastra

ICT specialist/ Burn-out

Soms heb je jezelf niet meer volledig in de hand. Vooral negatieve gedachten kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden en maken dat je het even niet meer ziet zitten en dat je het leven niet veel meer kan schelen. Je wordt er dan ziek van, maar dat blijkt dan toch tussen je oren te zitten.
Toen ik dan ook voor het eerst bij Ingrid kwam dacht ik nog: ‘uiteindelijk zal ik het wel zelf moeten doen.’ Maar door de gesprekken is me wel duidelijk geworden om van het negatieve gevoel wat er in me omging, af te komen.
Ingrid liet me inzien dat je je gedachten ook positief kan leiden. Bij mij werkt dat voornamelijk door me bezig te houden met leuke dingen en de nare zo langzaam aan “vergeten”. Ingrid heeft me geholpen om m’n leven weer op de rails te krijgen.

Aleida van Dijk

Secretaresse/ Burn-out

Ik werd doorverwezen naar Ingrid via mijn acupuncturist. Hij voelde een blokkade in mijn lichaam. Ik voelde zelf ook wel dat er ergens iets geblokkeerd was en ik wilde het onderzoeken. Iedereen in mijn omgeving vond het raar: “je bent 88, geniet gewoon!” maar ik kon nergens van genieten, hoe goed mijn leven er aan de buitenkant ook uitzag. Na twee sessies bij Ingrid gaf ik me over aan het verdriet wat daar al mijn hele leven zo verborgen zat. Ze leerde mij dat juist het verzet tegen dit verdriet mogelijk de oorzaak was van mijn klachten. Er is iets opgelost merk ik! Ik kan weer genieten van de kleine en de grote dingen in mijn leven!
Ingrid ik ben je ontzettend dankbaar!

Tiny W.

Gepensioneerd

Ik nam de stap om naar Ingrid te gaan omdat ik niet meer wist wie ik was en wat ik wilde. Ze leerde mij anders kijken, de dingen waarvan ik dacht dat ze heel belangrijk voor mij waren, bleken eigenlijk veel minder belangrijk…ik was vooral bezig aardig te zijn voor alle mensen in mijn omgeving…ik zorgde eigenlijk voor iedereen behalve voor mijzelf. Ze leerde mij hoe ik dat patroon kon veranderen en dat ik helemaal oké ben zoals ik ben.

Ik wou dat ik je eerder tegengekomen was Ingrid!!

Annemiek Bartels

Student/ Burn-out

Gun jij jezelf de volgende stap om jezelf echt te leren kennen?

Als jij er klaar voor bent, dan neem ik binnen 24 uur op werkdagen contact met je op voor het maken van een kennismakings afspraak en dan ben je begonnen.

Misschien twijfel je nog welk traject passend voor jou is of wil je eerst kennismaken.

Vul dan het formulier in en ik neem binnen 24 uur op werkdagen contact met je op om een kennismakings afspraak te maken.

Telefonisch ben ik minder goed bereikbaar en ik wil jou niet met je vragen laten wachten. Vul je vragen in en ik bel of mail je z.s.m. terug.

  Veel gestelde vragen

  Wat is het verschil tussen een coach en een Psycholoog?

  Ik werk voornamelijk vanuit het hier en nu en we kijken waar jij heen wilt. Een psycholoog werkt vaker met je verleden. We kijken ook terug maar met de kennis uit je verleden werken we toekomstgericht. Zo krijg je helder wat je juist wel of juist niet meer wilt en hoe je dat kan bereiken.

  Worden de kosten vergoed?

  De kosten worden niet door de ziektekosten verzekering vergoed. Je bent immers ook niet ziek? Daarbij hoeven we geen rekening te houden met allerlei protocollen en wachtlijsten. Kijk eens wat het jou in je leven zou opleveren wanneer je energiek, vrijer en krachtiger bent. Weer weet wat je wilt en bewust innerlijke keuzes kan maken?
  Je kan wel het traject als aftrekbare kosten indienen bij de belasting dienst. Er is een drempel van € 250,-. De kosten zijn alleen aftrekbaar als ze zijn betaald in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan. Op de website van de belasting lees je meer over de voorwaarden.

  Mijn werkgever wil betalen, kan dat?

  Jazeker. Dat gebeurt vaak. De kans dat je werkgever in jou wil investeren is groot. Als je wilt kan ik je werkgever informatie sturen waarin ik uitleg waarom het voor elke werkgever verstandig is om zijn of haar medewerkers hiermee verder te helpen.

  Ik kan toch ook eerst met een boek en internet aan de slag?

  Klopt, dat kan absoluut. Waarschijnlijk leer je hier ook wel iets. Alleen, pas je dit ook echt toe in je leven? Hoe veel boeken heb je al gelezen, raakte je ontzettend enthousiast, maar bleef het resultaat uit? Ik daag je uit om anders te kijken, te denken en toe te passen.

  Is authenticiteit coaching iets voor mij?

  Dit is iets voor jou als:

  Je het vaak lastig vind om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf

  Je jouw leven niet aan het toeval wilt overlaten

  Je veel zelf wil doen en het lastig vind om hulp te vragen

  Je geen coach hebt die je naar een energieker niveau helpt te komen

  Dit is niet voor jou als;
  Je wilt dat er niets verandert in je leven

  Hoe wordt er met mijn gegevens omgegaan?

  Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de wet op de persoonsregistratie. Ik heb geen gedeeld dossier met zorgverzekeraars, werkgevers of andere instanties.

  Pin It on Pinterest

  Share This