Van Inspiratie naar Manifestatie

Inschrijving!

Zet jezelf, jouw praktijk en psychosynthese in de wereld!

Vanaf vandaag kan jij beginnen

Beginnen met het leren en onderzoeken hoe jij een fundament bouwt om jezelf en Psychosynthese in de wereld te brengen. Het doel van de training is: “Hoe kan ik communiceren wat ik doe en te bieden heb, terwijl zo weinig mensen Psychosynthese kennen, zodat ik meer klanten aan kan trekken.” Eerlijk gezegd is het best wel een intensieve training geworden waarin, mede dankzij jullie input, een aantal belangrijke onderwerpen worden behandeld die er voor zorgen dat jouw doel en richting en daarmee jouw focus steeds scherper en helderder zal worden.

Grote waarde

Het resultaat wat je uit deze training kan halen is van grote waarde. Er komen steeds meer trainingen en webinairs enz. langs op mijn tijdlijn waarin heel veel van de onderwerpen die wij gaan behandelen in voorkomen. Met één groot verschil, je betaalt al snel minimaal € 300,= voor een dergelijke training. Ik ben heel blij om dit aan te kunnen bieden voor een tiende van dat bedrag. (speciaal voor jullie:-) De training van ‘Inspiratie naar Manifestatie’ bestaat uit 3 delen.

In jouw eigen tijd, op jouw eigen plaats

De training is volledig on-line. Dat betekent dat jij ermee aan de slag kan wanneer het jou past. Je krijgt de training in 3 delen in je mailbox en je komt dan via een speciale link  in de leeromgeving terecht. Alle video’s en ook de opdrachten blijven na aanmelding altijd tot jouw beschikking staan. Als je na het doorlopen van de training feedback zou willen van mij dan is er een mogelijkheid voor een 1 op 1 Skype sessie.

 

De inhoud van de training

 

Deel 1

  1. Wat is mijn doel, wie is mijn tegenstander en wie is mijn medestander?
  2. Hoe kies ik een doelgroep en waarom is dat belangrijk?
  3. Hoe en wat is mijn specialisatie en waarom is dat belangrijk?

Deel 2

  1. Wat zijn de klachten van jouw doelgroep
  2. Wat zijn de pijnpunten van jouw doelgroep
  3. Wat zijn de behoeften van jouw doelgroep
  4. Wat is het resultaat van jouw dienst?

Deel 3

  1. Wat is je Mission Statement (hoe manifesteer je jouw doel)
  2. Je leert een elevator Pitch maken
  3. Hoe maak je een dienst?
N
Bonus: Hoe nu verder? Allerlei tips en antwoorden op overige vragen uit de enquête.
N
Bonus: Wie is mijn persona en een empathy map
N
Bonus: Mogelijkheid om gebruik te maken van de besloten Facebook community

Wat een geweldige training Ingrid! Het is leuk, ontzettend doelgericht en praktisch en leid me in verschillende stappen naar datgene wat ik nodig heb; de juiste content voor mijn website. De training werkte voor mij als n spel, ik had zin in de opdrachten en ik werd steeds enthousiaster omdat ik meer en meer helder kreeg wie ik kan zijn voor mijn opdrachtgevers en wat ik hen te bieden heb. Ook als je geen website wilt, is dit een geweldige training om te doen. De eenvoud en speelsheid maken de training toegankelijk voor een ieder die meer wil weten over wat hij/zij te brengen heeft bij particuliere én zakelijke opdrachtgevers!

Astrid Walther

Collega Psychosyntheticus

Iedere les bestaat uit een video van ongeveer 5 minuten met uitleg en een opdracht. Die opdracht kan je downloaden op de site in een Word document waarin je vervolgens kan werken. Je tijdsinvestering is gemiddeld 1 uur per opdracht. De hele training werkt ook perfect op je smartphone en tablet!

Je investering is geen € 300,= maar € 49,= (Incl. BTW) 

Deze training is geschikt voor jou als je nog géén klanten hebt, als je al wél klanten hebt, als je al wél een website hebt en ook als je die nog niet hebt. Maar ook als je trainingen of workshops wilt gaan geven.

Pin It on Pinterest

Share This